8. juni 2020, 11:00

Hvordan foregår konsultationer hos os her i Covid-19 perioden - læs også om videokonsultationer og vaccination mod lungebetændelse.

Konsultationer, videokonsultationer og vaccination mod lungebetændelse i COVID-19 perioden

Hvordan foregår konsultationer hos os her i Covid-19 perioden - læs også om videokonsultationer og vaccination mod lungebetændelse.

Konsultation og tidsbooking

Al booking af tider hos os foregår pr telefon. Vi har lukket den elektroniske tidsbooking, da vi er nødt til at spørge om symptomer på COVID-19 forud for konsultation hos os.
Pga. COVID-19 foregår de fleste konsultationer hos os også som telefon- eller video-konsultationer.

Ved behov for fremmøde i klinikken vil du få en tid i enten vores laboratorium eller i vores behandlerteams på et aftalt tidspunkt. Vores ”åbne lab” er lukket – ved behov giver vi tid.
Du vil møde en låst dør – det gør vi for at begrænse antallet af personer der møder op. Bank på, så lukker vi dig selvfølgelig ind.

Ved behov for deltagelse af pårørende, f.eks. ved konsultationer med børn, beder vi om at kun én pårørende deltager – igen for at begrænse antallet af personer i klinikken.

Ingen personer med COVID-19 symptomer (feber, ondt i halsen, åndenød eller hoste) må møde op i klinikken.

I enkelte tilfælde foregår konsultationen her med værnemidler, dvs maske til dig og os. Det informerer vi om når du ringer til os.

Årskontroller og planlagte undersøgelser

Vi tilbyder fortsat årskontrol af kronisk sygdom og andre planlagte konsultationer såsom børneundersøgelser, vaccinationer oa forebyggelseskonsultationer.
Årskontrol af kronisk sygdom foregår som telefon eller videokonsultation.

Forud for årskontrollen vil du få en aftalt tid til blodprøver i vores laboratorium.

Kontakt os gerne for tid!

Video-konsultation

Vi tilbyder video-konsultation med brug af ”min-læge”-app. Det er ganske nemt og fungerer fint. Du kan let installere ”min læge”-appèn på din mobiltelefon.  Se mere under ”Videokonsultation”, hvor vejledning er beskrevet.

Husk at der skal være aftalt tid til video-konsultation på forhånd, dvs vi vil bede dig ringe eller maile til klinikken på forhånd og aftale tid.

Gratis vaccination mod lungebetændelse – pneumokokker

Tilbuddet om gratis vaccination mod lungebetændelse omfatter i fase 1 personer over 65 år med kronisk sygdom, og visse personer under 65 år også med kronisk sygdom.
Fra d 15/6 2020 udvides tilbuddet til ALLE personer der er fyldt 65 år (fase 2).

Kontakt os gerne for tidsbestilling.

Hilsen fra os i …
Familielægerne Horsens

 

Top
Thrane.nu